Ticaret Hukuku ve Temel Prensipler

Ticaret Hukuku ve Temel Prensipler

Türkiye’de ve yurt dışında iş ve yatırım yapan müvekkillerimize yüksek kalitede hukuki hizmet sunarız.
Yoğun olarak hukuki destek verdiğimiz sektörler: İlaç, bilişim teknolojileri, telekomünikasyon, enerji, reklam, medya, sigortacılık, gıda ile büyük çaplı gayrimenkul ve sanayi yatırımlarıdır.
Özelleştirme, halka açılma, birleşme ve devralma sözleşmelerini kaleme alırız. Mal varlığı ve hisse satış sözleşmelerinin müzakeresi ve mutabakatını sağlarız.
Azınlık haklarının korunması ve bu işlemlere ilişkin ön araştırmaların yapılmasını gerçekleştiririz.
Şirketler ve ortak girişimlerin hızlı ve kolayca kurulması, kurumsal yönetim danışmanlığı, şirketlerin en az hasarla iflası ve tasfiyesi ve günlük ticari işlemleri konularında danışmanlık hizmeti veririz.
Proje finansmanı için teminatlar oluşturulması, kredi sözleşmelerinin kaleme alınması, distribütörlük, satın alma, franchise, bayilik, lojistik, yönetim ve üst düzey yönetici sözleşmeleri şeklinde her türlü ticari sözleşmelerin müzakere edilmesi ve hazırlanmasını sağlarız.
Şirketler hukukundan doğan dava ve ihtilaflarda ve bu alana ilişkin ceza ve idare davalarında müvekkillerimizi temsil ederiz.
Ticaret ve şirket davalarında, yetkili satıcı ilişkileri, distribütörlük, haksız rekabet, alış ve satış sözleşmeleri, büyük miktarlı alacakların tespiti, tahsili, icraya konulması, şirketlerin iflas ve tasfiyesi, ürün sorumluluğu, tüketicinin korunması, sigorta ve reasürans, gümrük, ithalat ve ihracat konuları, taşımacılık, gümrük tarifeleri, ithalat ve ihracatta kıymetlendirme, yabancı mahkeme ve hakem kararlarının tanınması ve tenfizi gibi geniş bir perspektifte hizmet veririz.
Ortak girişimler ve hissedarlık ilişkilerini, hakların kullanımını, genel kurul toplantılarını, kurumsal yönetim ve yönetici sorumluluğunu denetleriz. Özel denetçi, geçici yönetim ve kayyum atanmasını sağlar, azınlık ve imtiyazlı hakların korunmasını, sermaye piyasası ile uyumlaşma çalışmalarını ve banka hukukundan kaynaklanan ihtilafları yönetiriz.
İdare ve ceza hukuku alanında kaçakçılık, gümrük, kurumlar vergisi ve vergilendirm

Bir Soru Sorun

Your email address will not be published. Required fields are marked *